Categorieën

Resetaurant De Sallandse Berg

U kunt bij ons heerlijk All Inclusive eten en drinken, incl. bier (tap), wijn, koffie en thee, voor een vast bedrag per persoon.

Paarse Loper 19 t/m 3 September 2017

Eind augustus verandert Nationaal Park De Sallandse Heuvel zoals elk jaar weer in een prachtige paarse zee van bloeiende heide. Deze Paarse Loper wordt als het ware door de natuur voor u uitgerold om u gastvrij te ontvangen. De loper opent ook voor u de spreekwoordelijke deuren om alles wat paars is te kunnen zien, proeven, ruiken en ervaren. Om van dit schouwspel extra te kunnen genieten zijn er allerlei activiteiten, evenementen en arrangementen in de periode van 20 augustus tot en met 4 september georganiseerd.

Er valt voor jong en oud van alles te beleven in deze periode. Wandelliefhebbers kunnen deelnemen aan de Eindeloze Heuvelentocht: een meerdaagse wandeltocht onder begeleiding van gidsen, een schaapsherder en boswachter. Voor mindervaliden wordt er een toertocht georganiseerd.

En wilt u de heide eens op een andere manier beleven dan wandelend? Dan zijn er mountainbike arrangementen of is een rondrit op een comfortabele Italiaanse retroscooter een idee. Onderweg kunt u natuurlijk genieten van ‘levende paars’…. De horeca-ondernemers verzorgen speciale lunches en diners met ‘paarse accenten’. Natuurlijk kunt u ook blijven overnachten in één van vele accommodaties die de Sallandse Heuvelrug rijk is.Meer informatie vindt u op www.paarseloper.nl. Hier vindt u onder andere een activiteitenkalender, (verblijfs)arrangementen en ‘paarse menu’s’. Bij sommige activiteiten is vooraf inschrijven bij de betreffende organisatie nodig.

Chinees restaurant Dynasty Nijverdal

Elke maand hebben we een speciaal afhaalmenu. Dit menu bestaat uit 1 (één) voorgerecht en 3 (drie) hoofdgerechten. Hierbij is witte rijst, nasi of bami inbegrepen.

De Beeldentuin in Marienheem

OPENINGSTIJDEN

25 maart tot en met 4 oktober geopend.

di t/m zo van 10.00 tot 18.00 uur
groepen boven 12 personen op afspraak

ENTREEPRIJZEN
volwassenen € 8,50
incl. koffie of thee
kinderen tot 10 jaar gratis
ADRES
Nijverdalseweg 20
8106 AC  Mariënheem

T: 0572 35 26 94
M: 06 229 03 265
E: info@beeldentuinmarienheem.nl

Onze beeldentuin is goed bereikbaar met auto of fiets en beschikt over ruime parkeergelegenheid.

Snackcorner De Droadnagel

Snackcorner
MA
gesloten
DI
16:00 – 20:00
WO
12:00 – 20:00
DO
12:00 – 20:00
VR
11:00 – 22:00
ZA
11:00 – 22:00
ZO
11:00 – 21:00

Café De Droadnagel Haarle

Gelegen aan de voet van de Haarlerberg dat deel uitmaakt van het Nationaal Park “de Sallandse heuvelrug”. De ideale rustplaats tijdens je fiets of wandeltochten.

Restaurant De Kruidentuin

Restaurant De Kruidentuin
Een menukaart met traditionele gerechten maar ook verrassende originele suggesties voor een smakelijke maaltijd. Bourgondisch uit eten in een sfeervolle ambiance.

 

Finesses in de gerechten en royale porties op tafel. Op deze manier wordt u verwend aan tafel in het restaurant van Gasterij De Kruidentuin.

Restaurant de Haarlerberg

 

Het restaurant is gelegen in het Overijsselse Haarle, aan de voet van de Haarlerberg, te Salland.

 

De Haarlerberg is onderdeel van de Sallandse Heuvelrug, een gebied met een voor ons land unieke flora en fauna, en is onder andere het leefgebied van de korhoen. We voeren dan ook niet voor niets de korhoen in ons logo!

“De Haarlerberg” is makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.
U kunt uw eigen fietsen in een overdekte stalling plaatsen, maar het u kunt natuurlijk ook bij ons fietsen huren, zodat u gebruik kunt maken van een paar van de mooiste fietsroutes van Overijssel. Ook de wandelroutes mogen niet vergeten worden.